Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os, fordi du hos os kan forvente et højt serviceniveau uanset om du køber nyt, brugt eller ønsker reparation af produkt købt hos os eller hos anden forhandler.   Vores mekanikere har stor erfaring i reparation af cykler, scootere og knallerter. Ønsker du reservedele eller tilbehør, som vi ikke har på lager, skaffer vi det gerne til dig.              Har du brug for et godt råd omkring et gør det selv projekt, er du altid velkommen til at spørge os.

Vi sætter en ære i at give vores kunder en god og professionel betjening. 

Om os

Lykke Cykler & Scootere  på Østre Ringvej 26 i Ringe åbnede 1. januar 2017.  

Indehaver Jan Frederiksen har siden han var 16 år arbejdet som cykelsmed. Han var i mere end 40 år ansat i den tidligere cykelforretning på samme adresse, hvor han igennem alle årene med stor glæde har repareret cykler og scootere, betjent kunder og passede forretningen, som om det var hans egen. Springet derfor ikke stort, da han fik mulighed for at leje bygningerne og blive selvstændig cykel- og scooterforhandler. Såvel butik som værksted gennemgik en grundig opfriskning og opdatering. Der blev købt nyt inventar og udstyr, og butikken blev fyldt op med nye varer. En dygtig mekaniker  – Finn – blev ansat. Han har igennem mange år været kollega til Jan, og står primært for scooterværkstedet. Derudover blev Jans kæreste – Elna – ansat. Hun tager sig primært at kontorarbejdet, men giver også en hånd med i butikken. 

Hvorfor hedder forretningen Lykke Cykler & Scootere?

Forretningen er opkaldt efter Jans datter, Charlotte Lykke Frederiksen.  Hun fik  som 14 årig konstateret knoglekræft, og døde da hun var blot var 16 år gammel.  Charlotte Lykke var en stærk pige med en viljestyrke ud over det sædvanlige. På trods af sin alvorlige sygdom sagde hun altid ” Vi klarer det  –  Vi kan, og vi gør det.” 

Jans lovede sin datter, at hun aldrig skulle blive glemt. Derfor giver det god mening, at forretningen er opkaldt efter hende. Hendes viljestyrke og drivkraft er motiverende i en travl hverdag, og hendes motto er blevet vores.

Presseomtale

Jan cykler videre — nu i egen sadel

I 40 år har Jan Frederiksen som ansat både repareret og solgt masser af cykler. Fremover sidder han i egen sadel i den nyåbnede Lykke Cykler og Scootere på Østre Ringvej.

Det er over 40 år siden, at Jan Frederiksen reparerede den første cykel i cykelforretningen i Ringe. Nu har han for første gang slået dørene op til sin egen forretning, hvor den store erfaring med både salg og reparation af cykler skal komme kunderne til gode:

– Vi har fået lavet en rigtig fin butik her på Østre Ringvej, hvor vi i det store udstillingsrum har cyklerne samlet og i de 2 andre har vi hhv. knallerter og scootere og udstyr og tilbehør, fortæller han:

– På cykelsiden har vi valgt at have et bredt udvalg af cykler til hele familien, altså til damer, herrer og børn. Vi har samtidig mountain bikes, ryttercykler og så har vi i midten af rummet et fint udvalg af el-cykler, der er meget populære lige nu. For mange er det blevet en “bil nr. 2” og for andre er det en god løsning, når de gerne vil køre lidt længere på en kedelig og dårlig dag.

Satser på kvalitet
Jan Frederiksen er ikke i tvivl om, at høj kvalitet i rådgivning og på værkstedet skal bakkes op med en høj kvalitet på de cykler, han tilbyder i udstillingen:

– Vi vil sikre kvaliteten på cykler, hvorfor vi har valgt at have Kildemoes’ cykler inde her. Det er mærkerne Kildemoes, Everton og Bianchi, der er tre store mærker, der supplerer hinanden godt. Vi får samtidig stor, lokal opbakning fra fabrikken i Nr. Lyndelse. Vi har desuden valgt at have hollandske Gazelle inde, fordi det er en klassisk god cykel, de laver i Holland.

Generelt er det dejligt, at så mange cykelgrossister har vist interesse for butikken og har tilbudt os at have deres cykler i vores udstilling, siger Jan og skifter køretøj — til knallerter og scootere:

– I gamle dage kørte vi jo rundt på Puch Maxi og Yamaha-knallerter. I dag er det scootere, de unge mennesker kører på. Her har vi især satset på PGO, der har skabt sig et rigtig godt navn, hvor der er en god balance mellem pris og kvalitet, og vi kan allerede mærke, at aldersgrænsen er flyttet fra 16 til 15 år for, hvornår de unge må køre på 30 km-scootere. Der er lige nu en del af dem, der tager kørekort.

“Så er det cykeltid…”

At det er en rutineret herre, der står for reparationerne på værkstedet, ser både Jan og kunderne som en stor fordel:

– Jeg kan fornemme, at folk sætter pris på, at der er et cykelværksted i Ringe, hvor de kan få deres cykler og knallerter repareret, lappet, gjort sæsonklar osv. Jeg har som sagt været her i 40 år, hvorfor jeg har en stor kundeflade, ja, hele familier, hvor det nu også er de næste generationer, jeg reparerer for, siger Jan med et smil:

– Jeg glæder mig over, at kunderne vil mig, altid har følt sig godt behandlet og har taget så godt imod min butik. Vi har allerede fået en rigtig fin start, og vi er helt klar til 1. marts, hvor forårssæsonen typisk starter. Så er det cykeltid, hvor de gamle cykler kommer frem af garagerne og måske skal klargøres eller der skal en helt ny cykel til. Vi er klar til at hjælpe kunderne med begge dele, understreger han og runder af:

– Jeg har lavet det her i 40 år. Det er det, jeg kan, og jeg glæder mig til at skulle på arbejde hver dag, fordi jeg synes, det er sjovt..

 

Brug for vejledning?

Brug for hjælp, rådgivning eller vejledning? Vi vil altid gerne hjælpe!