Ladcykel

Find din næste ladcykel nær Odense
– Vi tilbyder ladcykler med og uden EL i Ringe nær Svendborg, Faaborg, Midtfyn, Sydfyn

Leder du efter din næste ladcykel i Odense-området? Så behøver du ikke lede længere. Hos vores cykelhandler Lykke Cykler og Scootere tilbyder vi et omfattende udvalg af ladcykler, både med og uden el-assist. Selv hvis du har forelsket dig i en bestemt model online, som ikke er tilgængelig i vores butik, kan vi ofte bestille den hjem via vores brede netværk af leverandører.

Når du køber din cykel hos os, bliver den altid leveret i topstand. Det vil sige, at vi går den grundigt igennem, så den er klar til brug.

Vi tilbyder også eftersyn efter et par måneder, så vi forsat sikrer, at du får den bedste cykeloplevelse.

Vores butik tilbyder også et bredt udvalg af services, reparationer og eftersyn for cykler.

Vores produkter og services

Elcykler

Elcykler i højkvalitet og flot design

Hverdagscykler

Alt i cykler, udstyr, reservedele og alt hvad du mangler til cyklen

Børnecykler

Cykler til børn i alle aldre

Racer/gravel

Få en prøvetur på en landevejscykel

MTB

Vi har mountainbikes til alle behov

Ladcykler

Ladcykler i solid kvalitet

Vil du ringes?

Lokal CargoKid forhandler
– Find den smarte CargoKid El ladcykel hos os

Udforsk vores udvalg af CargoKid el-ladcykler, der alle er designet med fokus på kvalitet, funktionalitet, sikkerhed og komfort.

Blandt vores CargoKid modeller finder du Deluxe, Premium og Pro Plus. Alle er skabte med robuste materialer og bygget til at holde i årevis.
Fra det smarte design til de mange praktiske funktioner, vil du opdage, hvor let og bekvemt det er at integrere en el-ladcykel i din hverdag. Vores udvalg af CargoKid el-ladcykler er ikke kun sikre for både fører og passagerer, de er også behagelige at køre på. Noget der gør dem ideelle for både børn og voksne.

Uanset om du har brug for ekstra plads til børnene med vores CargoKid babysæde eller ønsker at udforske byen i stil med vores CargoKid el-cruiser, har vi den perfekte løsning til dig.

Udforsk verden med EventyrCykler
– En cykel der står inde for høj kvalitet og sikkerhed

EventyrCykler lever 100% op til navnet. Firmaet er dansk og baseret i Odense, hvor nogle af verdens bedste eventyr kommer fra.

Blandt vores modeller finder du Klods Hans, Tommelise, Fyrtøjet, Rejsekammeraten og Tinsoldaten. Alle er skabte med robuste materialer og bygget til at holde i årevis.

Dette mærke er nogle af de førende på markedet. De står inde for god ydeevne, høj teknologi, innovation, godt batteri og gode motorer der er kraftfulde og pålidelige.
Der er fuld fokus på sikkerhed i form af kraftige bremser, reflekser og godt lys.

 

Oplev udvalg af ladcykler og elektriske ladcykler i Odense
– Her finder du de bedste ladcykler med elmotor

En ladcykel med el er den perfekte kombination af praktisk transport og bæredygtig mobilitet. Er du på jagt efter en pålidelig pendlercykel, der kan transportere dig og din familie rundt i byen? Eller skal du på Eventyr med din hund? Eller ønsker du at reducere din CO2-udledning ved at vælge en elektrisk ladcykel. Så står vi klar til at hjælpe dig.

Centurion ladcykel – Lad og El ladcykel til 2 børn – En sikker, komfortabel og praktisk transportløsning

Det danske mærke Centurion tilbyder ladcykler, der er skabt til aktive familier og er bygget til at holde. Cyklerne er robuste og funktionelle; en perfekt løsning når det gælder dagligdagens transport. De kommer selvfølgelig også med bremser, reflekser og lys i høj kvalitet.
Stilmæssigt passer de perfekt ind i den skandinaviske smag og matcher ethvert bymiljø.

Stort udvalg af ladcykler til salg
– Kendte mærker og gode priser

Uanset om du leder efter et overdække til ladcykel, en el-ladcykel med låge eller blot en billig ladcykel med elektrisk hjælp, så har vi noget for enhver smag og behov.

Vores udvalg omfatter også billige ladcykler til salg, der kombinerer kvalitet og pris på en fordelagtig måde.

Vores service stopper selvfølgelig ikke ved salget. Vores erfarne cykelsmede står klar til at hjælpe med vedligeholdelse, reparationer og service på din ladcykel i vores cykelværksted.

Uanset om det er en simpel justering, udskiftning af slidte dele eller en omfattende reparation kan vi hjælpe dig.

Vi hjælper dig med et godt tilbud på ladcykler og elladcykler i Odense, Svendborg, Faaborg,
Midtfyn og Sydfyn
– Kontakt os og få den bedste ladcykel med EL til prisen

Vi er altid klar til at guide dig i dit valg af ladcykel, med eller uden EL.
Tag fat i os i dag ved at ringe på 62 62 15 15, eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.