Hvilken cykel skal jeg købe?

Ny cykel – hvad skal jeg vælge?

Inden du investerer i ny cykel, er det en god idé at bruge lidt tid på at overveje, hvilken type af cykel, der passer bedst til dine ønsker og behov. Der findes mange forskellige, gode cykler til både voksne og børn. Måske er en elegant, klassisk damecykel eller herrecykel af god kvalitet præcis det du søger. Eller måske vil en smart, let citybike passe bedre til dig.

Holder du af at bruge din fritid med at køre mountainbike, og få motion på spændende og udfordrende ruter, er det selvfølgelig det gode udvalg af robuste kvalitets-mountainbikes du skal se nærmere på. Er du mere til en let racercykel, har vi også et spændende udvalg af rigtig gode mærker.

Vil du gerne have lidt ekstra fart på er en elcykel også en god mulighed. Cykler med motor gør cykelturen mindre anstrengende, og du kan i dag få elcykler i flot design. Lige meget hvilken type af cykel du vælger, vil du kunne få meget glæde af en god ny cykel. Cyklen du vælger giver dig uanset typen, mange gode muligheder for motion, naturoplevelser, bæredygtig transport og ture med dem du holder af.

Vores produkter og services

Elcykler

Elcykler i højkvalitet og flot design

Hverdagscykler

Alt i cykler, udstyr, reservedele og alt hvad du mangler til cyklen

Børnecykler

Cykler til børn i alle aldre

Racer/gravel

Få en prøvetur på en landevejscykel

MTB

Vi har mountainbikes til alle behov

Ladcykler

Ladcykler i solid kvalitet

Vil du ringes?

Invester i en flot klassisk dame- eller herrecykel af rigtig god kvalitet

De fleste vil kunne få meget glæde af en ny god herre- eller dame-cykel. Når du vælger en dame- eller herrecykel af god kvalitet, har du en cykel, du vil kunne have glæde af i mange år. Både i fritiden, og i hverdagen, er en god cykel dejlig at have. Med en klassisk cykelmodel, har du en god cykel, du kan bruge til og fra arbejde, studie eller skole. Med en flot cykelkurv er den klassiske dame- eller herrecykel også glimrende til indkøbsture, eller til ture i det fri, hvor du f.eks. kan tage en god madkurv eller en termokande med kaffe eller kakao med. De klassiske herre- og damecykler fås både i flot retro design, og i flotte moderne udgaver.

Du kan vælge præcis den farve og størrelse der passer perfekt til dig. Måske er en cykel med 3 gear perfekt for dig, eller måske vil du gerne have en cykel med 7 gear eller flere. Ønsker du at købe en ny klassisk cykel, er mærker som Kildemoes, Gazelle, Winther og Raleigh rigtig gode valg. Når du investerer i en god, ny cykel af kvalitet, har du en cykel, der næsten er uopslidelig, hvis du passer den fornuftigt.

Få en lækker Citybike, der får dig hurtigt gennem byen

Citybikes er til dig, der ønsker en god cykel, der både er et rigtig godt, effektivt transportmiddel, og som samtidig er sjov at køre på i fritiden. Citybiken gør det let og hurtigt at komme fra et sted til et andet. Citybiken er som navnet fortæller et rigtig godt transportmiddel, særligt hvis du bor i byen, hvor det ofte kan være smartere og hurtigere at komme frem på cykel end i bil. Citybikes egner sig selvfølgelig også godt, selvom du ikke er byboer.

Du kan få mange flot designede citybikes i spændende farver. Mærker som MBK, Nishiki og

Everton er bl.a. nogle af de interessante at se nærmere på, hvis du gerne vil investere i en rigtig god kvalitets-citybike.

Køb en Mountainbike, der giver mange muligheder for både motion og oplevelser

Er du på udkig efter en ny god mountainbike, så er der mange rigtig gode modeller at vælge imellem. Der er flere gode grunde til at vælge at investere i netop en mountainbike. Mountainbikes giver dig en cykel, der egner sig godt til sport og outdoor aktiviteter. Vi har både naturligvis både mountainbikes i dame- og herremodeller.
Hvad enten du kører mountainbike som glad entusiast eller i løb, så er det godt med en god ny cykel. Det er altid godt at komme ind og prøve de forskellige mountainbikes, så du får den helt rette størrelse og model, der vil kunne give dig mange gode timer i naturen. Vi har også mountainbikes til børn. Principia er godt mærke for dig, der er interesseret i at købe ny mountainbike.

Racercykel - perfekt til det aktive fritidsliv

Mange er bidt af at bruge deres fritid på en racercykel. Med en ny god racercykel bliver turene i det blå endnu mere fantastiske. En racercykel i den rette størrelse og med det design, der passer bedst til netop dig, er værd at gå efter. Du kan få rigtig gode racercykler i mærker som Bianchi, Principia og Nishiki.

Deler du interessen for racercykler med dine børn eller børnebørn, kan du også vælge at investere i en rigtig god børne-racercykel.

Med en elcykel er cykelturen en fornøjelse

Cykler du langt, eller har du af andre gode grunde brug for at kunne komme hurtigt og sikkert frem på to hjul, så er en en elektrisk cykel måske lige det du søger. Mange er utrolig glade for deres elcykler, der gør selv mere krævende cykelture til en fornøjelse. En flot ny elcykel fås i flotte designs til både damer og herrer.

Vælg rigtig gode børnecykler til sunde og aktive unger

En god børnecykel er en investering, der både giver dine børn mulighed for at få mange aktive timer med frisk luft og motion. Det er en god ide at vælge en cykel, der giver god kørekomfort, og som ikke er for tung for barnet. Til de helt små, er der gode trehjulere, løbecykler og cykler med støttehjul. Mens der til de større børn er mulighed for at vælge mellem klassiske modeller, racercykler og mountainbikes.

Med gode børne- og voksencykler kan familien let tage på gode cykelture og udflugter, uden at skulle starte bilen, for at komme ud i det blå. Der er mange gode cykelstier og ruter, det vil være spændende at udforske sammen i det fynske. Leder du efter en god børnecykel til dit barn eller barnebarn, vil mærker som Everton, Winther eller Kildemoes sikkert interessere dig. En børnecykel er også en god gave til jul, fødselsdage eller konfirmationer.

Ny eller brugt cykel - hvad er bedst?

Ved Lykke cykler og scootere kan du både købe nye og brugte cykler. Hvad der er bedst for dig, afhænger selvfølgelig af dit budget, og af hvilke forventninger og krav du har til din nye cykel. Når du vælger en ny model, får du det nyeste design, og sæsonens farver, samt en helt ny cykel, der hverken har været udsat for slitage, vejr eller vind. Vælger du en brugt cykel vil du typisk kunne se lettere brugsspor, og du vil selvfølgelig skulle regne med at cyklen allerede har været i brug i en periode. Når du køber brugte cykler ved Lykke Cykler og Scootere, får du altid cykler, der er i orden og serviceret af fagmand.

Ny cykel på tilbud

Som med så meget andet, hænger pris og kvalitet sammen. Også når det gælder cykler. En cykel af kvalitet er værd at bruge penge på, fordi den giver dig mange gode timer, samt lys, luft og motion. Leder du efter en billig cykel af en fornuftig kvalitet, kan du overveje at købe en god brugt cykel. Du kan også gå efter de gode tilbud på nye kvalitetscykler, som vi har i forretningen. En anden mulighed er at se nærmere på de gode finansieringsmuligheder vi tilbyder.

Se udvalget af rigtig godt tilbehør til din nye cykel

Det vigtigste tilbehør til cyklisten er en god cykelhjelm. Der findes mange flotte modeller af cykelhjelme, der vil kunne passe og sidde godt, så de beskytter dit hoved optimalt på cykelturen.
Derudover er der meget spændende og populært cykeludstyr og cykeltilbehør, mange gerne vil have til deres nye cykler. En god cykellås, cykelkurve, cykeltasker vil mange kunne have god gavn af. Med en stærk cykellås med kode eller cykelnøgle, kan du have din cykel i fred, selv når du parkerer den på offentlige steder. Er du cykelentusiast, vil du sikkert også gerne gøre din sport ekstra komfortabel med gode cykelsko og lækkert cykeltøj.