El-cykel

El-cykler

Mange har stor glæde af en elcykel, måske fordi de cykler langt på arbejde, i skole, eller fordi de gerne vil have en cykel, der gør turen lidt lettere. El-cykler fås i dag i mange lette og flotte modeller. Vi sælger mange, rigtig gode el-cykler til både herrer og damer. Vi tilbyder også både klassiske elcykler, men også som el-citybike eller el-mountainbike.

Er du i tvivl om du skal vælge centermotor eller frontmotor – så læs mere længere nede. Du kan også komme ind i butikken og få en prøvetur og en snak om, hvad der vil være det bedste valg for dig.

Hos os finder du et bredt udvalg af el-cykler og vi går op i kvalitet til prisen. Vi forhandler kun mærker vi kan stå inde for.

Vores produkter og services

Elcykler

Elcykler i højkvalitet og flot design

Hverdagscykler

Alt i cykler, udstyr, reservedele og alt hvad du mangler til cyklen

Børnecykler

Cykler til børn i alle aldre

Racer/gravel

Få en prøvetur på en landevejscykel

MTB

Vi har mountainbikes til alle behov

Ladcykler

Ladcykler i solid kvalitet

Vil du ringes?

Hvilken el-cykel skal jeg vælge?

En elcykel af god kvalitet giver den den optimale, naturlige kørefornemmelse og cykeloplevelse, samtidig med at du opnår behagelig og effektiv træde-assistance. Både som transportmiddel til og fra arbejde, når du handler eller blot vil nyde en dejlig cykeltur i det fri, kan du få meget glæde af en elcykel.

Pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen, og vil du gerne have en elcykel du bruger ofte, er det optimalt med en af de rigtig gode modeller, hvor kvaliteten er i top

El-cyklen, der blev kåret som Bedst i test 2019

Ved Lykke Cykler & Scootere forhandler vi mange fantastisk velfungerende og velafprøvede mærker og modeller af elcykler.

I 2019 blev Gazelle Orange C8 HMS Dame DI2 vurderet bedst i test i forbrugerrådets magasin,TÆNK. Dette er netop et af de mærker vi sælger mange elcykler af.

Centermotor eller Frontmotor?

Centermotoren er placeret centralt på cyklen, hvilket giver optimal vægtfordeling og dermed god balance. Effekten er høj, da en centermotor oftest er noget kraftigere end en cykel frontmotor. Med en centermotor skal du dog være indstillet på selv at træde lidt hårdere i pedalerne end på en el-cykel med frontmotor, men dette opvejes af den er stabil og god til at trække eksempelvis cykeltrailer mm.

Frontmotoren er placeret i forhjulet. Den vejer mindre/har lidt mindre trækkraft end en elcykel med centermotor, men den har rigeligt power til at køre 25 km/t. Dog skal du være opmærksom på at frontmotoren er placeret i fornavet og at forhjulet derfor er noget tungere og kan give udfordringer, når man skal svinge. Uanset om du vælger center- eller frontmotor må den kun hjælpe dig til op til en fart på max 25 km/t. – resten må du selv klare. Kontakt os – vi hjælper gerne med at finde ud af hvilken el-cykel der passer netop til dit behov.

Vær obs på batteriet

Størrelsen på batteriet – dvs. hvor mange watt batteriet er på – er afgørende for, hvor langt du kan cykle på en opladning, men andre faktorer spiller også ind. Det kan bl.a. være hastighedsniveauet, din kropsvægt og ikke mindst hvor meget du selv hjælper til. Derudover er temperatur, vind og vejforhold også afgørende. Vi hjælper dig til at vælge det batteri, der passer til dit behov.

Forlæng levetiden på dit batteri. Batteriets levetid afhænger bl.a. af, hvordan og hvor ofte du oplader det, men også af, hvordan du opbevarer det. Hvis du tager det med ind i varmen om vinteren i stedet for at lade sidde på cyklen, som står ude i kulden, holder det længere. Hvis du oplader dit batteri i 24 timer minimum 4-6 gange om året, men gerne én gang om måneden øges batteriets levetid. Derudover er det vigtigt, at du oplader ved forskellige niveauer (hvor meget strøm der er tilbage) Herved mindskes risikoen for, at batteriet bliver “dovent,” og derfor skal oplades hyppigere.

Det skal du overveje inden du køber en billig elcykel

Generelt er elcykler blevet billigere de seneste år og det er muligt for de fleste at være med. Er elcyklens pris vigtig for dig, er der flere overvejelser du bør gøre dig. Du kan sikkert finde en elcykel i et byggemarked eller supermarked, hvor du selv skal sørge for at samle og klargøre cyklen. Vil du have en cykel der holder, både i mange år og på lange distancer, så er det desværre sjældent den billigste, der er bedst. Det er ikke lige meget hvilken el-cykel du vælger.

Søger du en elcykel, som en smart og sporty transportmåde, der giver dig god fart på, f.eks. når du cykler op ad bakke, så er det vigtigt at du får en model, der passer godt til dig i størrelse og design. Alt efter hvor mange kilometer og hvor lange distancer du forventer at køre på din nye elcykel, er batteriets rækkevidde også noget du bør være opmærksom på.

Derfor betaler det sig at investere i en god, ny elcykel

Det betaler sig på mange måder at investere i en god el-cykel fra starten. Når du vælger en elcykel, der er produceret af eksperter på området og serviceret og forhandlet af fagmand, får du en elcykel, som giver dig den optimale cykeloplevelse og komfort. En god elcykel holder længere, er billigere i drift, og er på mange måder et godt alternativ til andre motoriserede transportmidler.

Mange foretrækker at handle med en fagmand, der både kan give råd og vejledning, og som kan garantere at du får opfyldt dit ønske om en ny elcykel af rigtig god kvalitet. En kvalitets-elcykel gør cykelturen til en fornøjelse, selv i krævende terræn og udfordrende vejr.Her og nu er elcyklen en stor investering. Vil det være en god løsning for dig, hjælper vi dig gerne med at få købet finansieret.

Med den rette elcykel oplever du køreglæde og får god fart på op bakke og i modvind

Når du vælger elcyklen frem for bilen, får du både god motion, køreglæde og frisk luft på vej fra a til b. Samtidig er transporten på elcyklen mere miljøvenlig end de mange bilture. Man kan sige, at du med en elcykel i det lange løb vil opleve at det betaler sig både økonomisk og sundhedsmæssigt.

Når du vælger elcyklen som transportmiddel frem for bilkørsel, gør du noget godt for dig selv, og for miljøet. Derfor betaler det sig.

Vi giver individuel vejledning og gode råd om valg af elcykel

Vi forhandler mange forskellige elcykler af rigtig god kvalitet. Elcyklerne som du finder i butikken er forskellige i design, størrelse og farver, så der er altid en elcykel for enhver smag.

Vi er altid gerne behjælpelige med at finde den helt rigtige elcykel, der passer til netop dine ønsker og behov. Måske er en elcykel med lav indstigning perfekt for dig, eller måske er du mere interesseret i en af det flotte, sporty elcykler.

Vi tager udgangspunkt i dine særlige forventninger og krav til din nye elcykel, og hjælper dig med at finde den rette elcykel, som du vil kunne få rigtig mange gode cykelture og effektiv transport med.