Nye cykler

CORONA ELLER EJ – HOS OS KAN DU STADIG KØBE DIN NYE CYKEL. FIND DEN MODEL DU VIL HAVE. KONTAKT OS OG HØR, OM VI HAR DEN HJEMME. HVIS IKKE, BESTILLER VI DEN GERNE TIL DIG.

Vi har et spændende og bredt udvalg af kvalitets-cykler, og hjælper dig gerne med at finde præcis den model og det design, der passer perfekt til dig. Klassiske herre- og damecykler, citybikes og børnecykler er meget populære. Flere og flere er også interesserede i at investere i gode mountainbikes og racercykler til fritidsbrug. Måske overvejer du også en elcykel. Lige meget hvad du søger, giver vi dig gode råd og vejledning, og du er altid velkommen butikken.

Kig forbi vores store cykeludstilling

I vores udstilling finder du et bredt udvalg i elcykler, børnecykler, herre- og damecykler, mountainbikes og racercykler. Derudover forhandler vi Tri-cykler (trehjulere), Løbecykler, Efterløbere, Cykeltrailere og el-løbehjul.

Kig ind og se, hvad vi kan tilbyde DIG. Finder du ikke det du søger, skaffer vi det gerne hjem til dig.

Mountainbikes

Se vores udvalg af mountainbikes

Racercykler

Se vores udvalg af racercykler

Elcykler

Se vores udvalg af elcykler

Brugte cykler

Se vores udvalg af brugte cykler

Hvad kan du forvente, når du køber en ny cykel hos os?

Når vi udleverer cyklen til dig, er den checket igennem, efterspændt og justeret.  Styr og sadel vil blive tilpasset, så du får den perfekte cykeloplevelse. Computeren vil være indstillet, og du vil få en grundig orientering om cyklen, samt hvordan du passer bedst muligt på den.

Efter ca 2 måneder vil du modtage en SMS besked om, at din cykel skal til et gratis eftersyn, hvor vi igen gennemgår cyklen, strammer og justerer gear og kabler, smører kæden mv.  Herefter vil du løbende modtage en sms, når det er tiden til et nyt eftersyn.

Vi gør vores yderste for, at din cykeloplevelse bliver optimal.

Se et udpluk af vores nye cykler