El-cykler

Elcyklen er til dig, som  cykler lange distancer og gerne vil have lidt hjælp til at komme frem. Den er også et godt valg for dig, som måske ikke har så mange kræfter mere,
men stadig gerne vil have motion i hverdagen. Vil du have et godt alternativ til bil nr. 2, er elcyklen det rette valg. 

Hos os finder du et bredt udvalg af el-cykler
Ønsker du en klassisk model, en mere sporty model eller måske en mountainbike med strøm, eller måske et el-løbehjul fra Centurion?

Er du i tvivl om du skal vælge centermotor eller frontmotor?
Kom ind og få en prøvetur samt en snak om, hvad der vil være det optimale valg for dig.

Vi forhandler følgende mærker i elcykler: Kildemoes, Gazelle, Raleigh, Centurion, MBK, Nishiki og Winther 

 

 

Elcykler af bedste kvalitet – godt udvalg af mange flotte, lette elcykler

Mange har god gavn og glæde af en elcykel. Måske fordi de cykler langt dagligt, eller fordi de gerne vil have en cykel, der gør cykelturen lidt lettere. Elcykler fås i dag i mange lette og flotte modeller. Vi sælger mange, rigtig gode el-cykler til både herrer og damer. Vi tilbyder elcykler i klassiske modeller, og også elcykler som citybike eller mountainbike. Ligemeget om du foretrækker en ny elcykel med centermotor eller frontmotor, så har vi en rigtig god elcykel til dig, der vil kunne give dig den optimale, ubesværede køreoplevelse.

 

Her finder du din nye elcykel i rigtig god kvalitet

Søger du en dame elcykel eller en elcykel til herrer, så er der mange gode mærker at vælge mellem i forretningen. Vi bestiller også gerne elcykler hjem, hvis du ønsker en model, som vi ikke har i butikken. Vi forhandler nye kvalitets-elcykler fra de bedste producenter. Ved Lykke Cykler & Scootere kan du købe elcykler af mærker som Kildemoes, Gazelle, Nishiki, Winther, Raleigh, Centurion og MBK. 

 

Investér i en ny elcykel, der giver dig en naturlig køreoplevelse og fantastisk komfort

En elcykel af god kvalitet giver den den optimale, naturlige kørefornemmelse og cykeloplevelse, samtidig med at du opnår behagelig og effektiv træde-assistance. Både som transportmiddel til og fra arbejde, når du handler eller blot vil nyde en dejlig cykeltur i det fri, kan du få meget glæde af en elcykel. 

 

Pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen, og vil du gerne have en elcykel du bruger ofte, er det optimalt med en af de rigtig gode modeller, hvor kvaliteten er i top. 

 

En elcykel med et rigtig godt batteri, giver dig dynamisk træde-assistance holder længe

Når du vælger en elcykel, der er produceret med omhu, får du også en elcykel med et batteri, der har en rigtig god holdbarhed. Du vil altså kunne få mange gode køreture og kilometer med en elcykel fra Lykke Cykler & Scootere.

 

At cyklen har motor, enten frontmotor eller centermotor, gør cykelturene til en fornøjelse, og mange oplever også at de cykler oftere, når de vælger at investere i en god elcykel. 

Elcyklen, der blev kåret som Bedst i test 2019

Ved Lykke Cykler & Scootere forhandler vi mange fantastisk velfungerende og velafprøvede mærker og modeller af elcykler. I 2019 blev Gazelle Orange C8 HMS Dame DI2 vurderet bedst i test i forbrugerrådets magasin,TÆNK. Dette er netop et af de mærker vi sælger mange elcykler af. 

 

Det skal du overveje inden du køber en billig elcykel

Generelt er elcykler blevet billigere de seneste år. Så det er muligt for de fleste at være med. Er elcyklens pris vigtig for dig, er der flere overvejelser du bør gøre dig. Selvfølgelig vil du sikkert kunne finde en elcykel i et byggemarked eller supermarked, hvor du selv skal sørge for at samle og klargøre cyklen. Vil du have en cykel der holder, både i mange år og på lange distancer, så er det sjældent den billigste, der er bedst.

 

Mange foretrækker derfor at handle med en fagmand, der både kan give råd og vejledning, og som kan garantere at du får opfyldt dit ønske om en ny elcykel af rigtig god kvalitet. En kvalitets-elcykel gør cykelturen til en fornøjelse, selv i krævende terræn og udfordrende vejr.

 

Det er ikke lige meget hvilken elcykel du vælger. Søger du en elcykel, som en smart og sporty transportmåde, der giver dig god fart på, f.eks. når du cykler op ad bakke, så er det vigtigt at du får en model, der passer godt til dig i størrelse og design. Alt efter hvor mange kilometer og hvor lange distancer du forventer at køre på din nye elcykel, er batteriets rækkevidde også noget du bør være opmærksom på.

 

Vi giver individuel vejledning og gode råd om valg af elcykel

Vi forhandler mange forskellige elcykler af rigtig god kvalitet. Elcyklerne som du finder i butikken er forskellige i design, størrelse og farver, så der er altid en elcykel for enhver smag. Vi er altid gerne behjælpelige med at finde den helt rigtige elcykel, der passer til netop dine ønsker og behov. 

 

Måske er en elcykel med lav indstigning perfekt for dig, eller måske er du mere interesseret i en af det flotte, sporty elcykler. Vi tager udgangspunkt i dine særlige forventninger og krav til din nye elcykel, og hjælper dig med at finde den rette elcykel, som du vil kunne få rigtig mange gode cykelture og effektiv transport med. 

 

Derfor betaler det sig at investere i en god, ny elcykel

Det betaler sig på mange måder at investere i en god, ny elcykel. Når du vælger en elcykel, der er produceret af eksperter på området og serviceret og forhandlet af fagmand, får du en elcykel, som giver dig den optimale cykeloplevelse og komfort. En god elcykel holder længe, og er på mange måder et godt alternativ til andre motoriserede transportmidler. 

 

Her og nu er elcyklen en stor investering. Vil det være en god løsning for dig, hjælper vi dig gerne med at få købet finansieret. 

 

Med den rette elcykel oplever du køreglæde og får god fart på op bakke og i modvind 

Når du vælger elcyklen frem for bilen, får du både god motion, køreglæde og frisk luft på vej fra a til b. Samtidig er transporten på elcyklen mere miljøvenlig end de mange bilture. Man kan sige, at du med en elcykel i det lange løb vil opleve at det betaler sig både økonomisk og sundhedsmæssigt. Når du vælger elcyklen som transportmiddel frem for bilkørsel, gør du noget godt for dig selv, og for miljøet. Derfor betaler det sig. 

 

 

 

Bliv inspireret før dit køb af elcykel

Centermotor eller Frontmotor?

Centermotoren er placeret centralt på cyklen, hvilket giver optimal vægtfordeling og dermed god balance. Effekten er høj, da en centermotor oftest er kraftigere end en frontmotor, men du skal være indstillet på selv at træde lidt hårdere i pedalerne end på en elykel med frontmotor.

Frontmotoren er placeret i forhjulet. Den vejer mindre/har lidt mindre trækkraft end en elcykel med centermotor, men den har rigeligt power til at køre 25km/t. 

Hvilken type DU skal vælge, afhænger af DIT behov og din fysiske formåen. Skal du cykle i bakket terræn, med børn eller tunge ting, eller skal du blot cykle på lige vej? 

Lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Batteri

Størrelsen på batteriet – dvs. hvor mange watt batteriet er på – er afgørende for, hvor langt du kan cykle på en opladning, men andre faktorer spiller også ind. Det kan bl. a. være hastighedsniveauet, din kropsvægt og ikke mindst hvor meget du selv hjælper til. Derudover er temperatur, vind og vejforhold også afgørende. Vi vejleder dig til at vælge den størrelse batteri, som passer til dit behov.

Batteriets levetid afhænger bl.a. af, hvordan og hvor ofte du oplader det, men også af, hvordan du opbevarer det. Hvis du tager det med ind i varmen om vinteren i stedet for at lade sidde på cyklen, som står ude i kulden, holder det længere. Hvis du oplader dit batteri i 24 timer minimum 4-6 gange om året, men gerne én gang om måneden øges batteriets levetid. Derudover er det vigtigt, at du oplader ved forskellige niveauer (hvor meget strøm der er tilbage) Herved mindskes risikoen for, at batteriet bliver “dovent,” og derfor skal oplades hyppigere.

Se et udpluk af vores elcykler