Cykeltilbehør

Cykeltilbehør

Hos os finder du et bredt udvalg i: Computere, Cykelkurve, Tasker, Lygter, Låse og Kædelåse, Spejle, Støttehjul, Sadler og Sadelovertræk, Pumper og Fodpumper, Skærme, Tandhjul, Kæder, Dæk og Slanger, Håndtag, Støttehjul, Pedaler og Klamper, Barnestole, Cykelanhængere, Reflekser, Computere, Kædeskærme, Cykeltøj, Sko, Handsker, samt diverse Plejemidler, Lappegrej og Værktøj mv.

Vores produkter og services

Elcykler

Elcykler i højkvalitet og flot design

Hverdagscykler

Alt i cykler, udstyr, reservedele og alt hvad du mangler til cyklen

Børnecykler

Cykler til børn i alle aldre

Racer/gravel

Få en prøvetur på en landevejscykel

MTB

Vi har mountainbikes til alle behov

Ladcykler

Ladcykler i solid kvalitet

Vil du ringes?

Hjelme

Vi har altid et stort udvalg i cykelhjelme til børn og voksne. Vi forhandler udelukkende EU-godkendte og gennemtestede mærker. Når du køber cykelhjelm, er det vigtigt vigtigt, at den har en god pasform og sidder rigtigt på hovedet, så du er beskyttet bedst muligt. Ønsker du en hjelm, som er ekstra sikker, skal du vælge en hjelm med mips, som minimerer risikoen for piskesmæld, hvis uheldet er ude. Vil du gerne kunne ses, skal du vælge en hjelm med lys bag i.

Vi forhandler følgende: mærker: Abus, Kali, Bell, Bobike, Oxford, Spectra, Mango, Limar og Melon.

Cykelkurve, Cykeltasker, Sko og Tøj

Vi har altid et stort udvalg i cykeltasker samt cykelkurve i mange former og farver til både front og bagagebærere, herunder de meget populære og smarte Clickfix kurve, som af- og påmonteres med et enkelt klik, og derfor nemt kan tages med ind, når du f. eks. er på indkøb.

Vi forhandler cykelsko fra Giro, Cykeltøj – bukser, trøjer, shorts, handsker mv. fra bl.a. Ale og Giro.

Andet tilbehør

Computere, cykellåse, kædelåse, klamper, lappegrej, dækjern, kæder, slanger, spejle, reflekser, lygter, pedaler, sadler og sadelpinde, bagagebærere, skærme, håndtag, støtteben, gear, bremser, bremseklodser og meget mere.