Cykelhandler i Svendborg og Faaborg

Cykler i høj kvalitet fra cykelhandler i Ringe tæt ved Svendborg og Faaborg

Hos Lykke Cykler og Scootere ApS brænder vi for at levere førsteklasses cykler og ekspertise til cykelentusiaster i lokalområdet og på resten af Fyn.

Du finder et sortiment fra førende mærker og et omfattende udvalg af tilbehør og reservedele. Uanset om du søger en robust ladcykel til hele familien, en hurtig racercykel til landevejen eller en god hverdagscykel, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel.
Vi hjælper dig med den rette model og det ideelle design, med udgangspunkt i dine behov og ønsker, da vi sætter fokus på dig.

Vores produkter og services

Elcykler

Elcykler i højkvalitet og flot design

Hverdagscykler

Alt i cykler, udstyr, reservedele og alt hvad du mangler til cyklen

Børnecykler

Cykler til børn i alle aldre

Racer/gravel

Få en prøvetur på en landevejscykel

MTB

Vi har mountainbikes til alle behov

Ladcykler

Ladcykler i solid kvalitet

Vil du ringes?

Her finder du et stort udvalg af nye cykler ved Svendborg

Er du på jagt efter en ny cykel? Så kan vi hjælpe dig.
Du finder mange forskellige mærker, som alle står for kvalitet.
Vores udvalg inkluderer brands som Principia, MBK, Raleigh, Avenue, Nishiki, Motobécane, Bianchi, Centurion, Gazelle, Winther, E-Fly, Taarnby, bike by gubi, Eventyr Cykler og Cargokid.
Uanset om du er en erfaren rytter eller lige er begyndt at udforske cykelverdenen, kan vores dygtige personale hjælpe dig med at finde den perfekte cykel.

Læg vejen forbi vores skønne cykelbutik og cykelshop
– Her finder du et stort udvalg af ladcykler med el og elcykler til damer og herrer på tilbud

Vi tilbyder et bredt udvalg af elcykler ved Svendborg, herunder elcykler med centermotor, som sikrer en behagelig og effektiv kørselsoplevelse.
For vores kvindelige kunder har vi også et særligt udvalg af elcykler til damer med centermotor, som kombinerer stil og ydeevne, til fordelagtige priser.

Ladcyklen er både funktionel, praktisk og bekvemmelig. Den hjælper dig med at bringe og hente dine børn, kæledyr og håndtere dine dagligvarer med lethed og meget mere.
Vores sortiment af ladcykler omfatter modeller med elektrisk assistance, der gør cyklingen endnu mere behagelig, især når du har en tung last.

Hos din lokale cykelhandler ved Svendborg og Faaborg finder du et bredt udvalg af cykler som mountainbikes, MTB, racercykler og mange flere

Uanset om du er til eventyr på bjergstier med mountainbikes eller om du er på udkig efter fart og adræthed på landevejen med en racercykel, så finder du det hos os.
Vores sortiment strækker sig langt ud over disse kategorier og inkluderer mange flere varianter, der passer til forskellige præferencer og behov. Husk vi også har et stort udvalg af tilbehør, som kan gøre din cykeltur endnu bedre.

Hos os kan du også få professionel cykelservice og reparationer i vores cykelværksted. Vores cykelsmed står klar til at håndtere alt fra almindelige vedligeholdelsesopgaver til mere komplekse reparationer.
Vi forstår vigtigheden af at holde din cykel i top stand for at sikre en sikker og problemfri køreoplevelse.
Uanset om det er en hurtig justering af gear eller bremser, udskiftning af slidte dele eller et komplet cykeltjek, leverer vi pålidelig og effektiv service hver gang.

Se vores flotte udvalg af cykler til børn
– Her finder du forskellige børnecykler til de eventyrlystne små cyklister

Vores sortiment inkluderer cykler til børn fra 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12 år. Så uanset om dit barn er nybegynder eller en erfaren cyklist, har vi den rette cykel til dem. Fra den spæde start på en cykel til de første uafhængige ture rundt i nabolaget, hjælper vi med at levere en cykel der giver en sikker og sjov oplevelse.

Vi ved, at det er vigtigt for forældre at føle sig trygge ved deres børns cykelaktiviteter. Derfor sætter vi en ære i at tilbyde kvalitetscykler, der er nemme at håndtere og sikre at køre på.
Vores cykler til børn er designet med fokus på både sikkerhed og sjov, og vi tilbyder et bredt udvalg af størrelser, farver og stilarter.
Uanset om det er dit barns første cykel, eller den gamle cykel skal opgraderes til en større model, står vi klar til at hjælpe dig.

Ønsker du ekspertrådgivning om cykler fra en erfaren cykelhandler ved Svendborg
– Tag fat i os i dag

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller guide dig i den rigtige retning, så du får den helt rette cykel. Du er altid velkommen til at ringe til os på 62 62 15 15 eller udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at lægge vejen forbi vores fine cykeludstilling og tage en snak med os ansigt til ansigt.